Noa sushi (Asian fusion)

EN
Opening hours (for pickup)We: 12:00 until 21:00
Kuchnia indyjska | Kuchnia indyjska SPECJAŁY WEGAŃSKIE
Dal Tadka
Popularne danie przyrządzane z masoor dal – łuskanej i rozłupanej czerwonej soczewicy. „Tadka” z kolei oznacza, że gotowane danie zostało na końcu doprawione podsmażonymi na gorącym tłuszczu przyprawami.
+
31,00 zł
Aloo Gobi Matter
To wegańskie danie to świetny sposób na popularne w Polsce warzywa: kalafior i ziemniaki. Tym razem w niezwykle aromatycznej i pikantnej oprawie. A wszystko w cebulowo-pomidorowym sosie.
+
32,00 zł
Chana Masala
Chana masala to rodzaj indyjskiego curry z ciecierzycy. Danie składa się z samych warzyw i przypraw, ale jest bardzo aromatyczne dzięki cebuli, ciecierzycy, kminkowi, kolendrze, imbirowi, papryczce chili i kolendrze.
+
34,00 zł
Loading animation