sos kobe, szparaga w tempurze, ogórek, tykwa) obłożone marynowanym łososiem na ostro (karakuchi) polane paskiem słodkiego sosu posypane sezamem, na każdy kawałek idzie kropka majonezu cytrynowego i nitki chilli…
Closed
Sake aburi
awokado, szparaga w tempurze, tykwa, ogórek, serek) obłożone łososiem i polane sosem kobe a później mocno opalone i na górę idzie słodki sos sezam tobiko por i nitki chilli…
Closed
Awokado roll
łosoś, serek, ogórek, tykwa) obłożone awokado polane słodkim sosem, posypane sezamem i po kropce majonezu cytrynowego…
Closed
Dragon roll
(krewetki w tempurze, serek, ogórek, tykwa) obłożone na przemian awokado i węgorzem, polane słodkim sosem posypane sezamem i tobiko…
Closed
Tamago roll
(rolka zawinięta w tamago, w środku krewetki w tempurze sałata sos kobe ogórek tykwa i oshinko) polane słodkim sosem i sezamem…
Closed
Crispy roll
(łosoś, serek, awokado, tykwa) rolkę kroimy na pół i smażymy w panko i kroimy na 10 kawałków. Na górę idzie słodki sos, kobe, i sezam…
Closed
Spider roll
krab miekkoskorupkowy, sałata, majonez cytrynowy, tobiko, ogórek, oshinko, tykwa) obłożone awokado, słodki sos, sezam, po kropce majonezu cytrynowego, nitki chilli Odwrotny futomak czyli uramak na 6 szt.…
Closed
Spicy tuna
(sos kobe, awokado, tykwa w tempurze, oshinko) obłożone pikantnym tatarem z tuńczyka, pasek słodkiego sosu, sezam i nitki chilli…
Closed
Ebi tatarem roll
( krewetki w tempurze, sos kobe, ogórek, tykwa, oshinko) obłożone pikantnym tatarem z tuńczyka, pasek słodkiego sosu, sezam i nitki chilli…
Closed
Dorada maki
( awokado, serek, ogorek) obłożone doradą lub okoniem, na to obkładamy limonką w bardzo cienkie plasterki i polewamy sosem słodkim i sezam…
Closed
Nashi roll
( pieczony łosoś, serek, tykwa w tempurze, ogorek) obłożone gruszką polane słodkim sosem, sezam, i polane zblendowaną żurawiną…